Aktivni u poznim godinama Foto albumi

Dobrodošli profesionalci!

Vi znate koliko ste i kako zarađivali za sebe, za decu, neretko i za svoje roditelje i unuke. Vi znate koliko im i danas pomažete, iako se često ne setite da pomognete i sebi.

Za razliku od mlađih generacija, životnih amatera takoreći, Vama je sve već jasno. Vi znate koliko ste i kako zarađivali za sebe, za decu, neretko i za svoje roditelje i unuke. Vi znate koliko im i danas pomažete, iako se često ne setite da pomognete i sebi. Vama je ponekad čudno kakvim se temama i kakvim tricama i kučinama oni mlađi bave, jer, iz Vaše perspektive, život je često ono što je bio u ranoj mladosti: onih par osnovnih stvari i pokoji red sreće i red bola, tren smeha i kap suze, razgovor i dodir, poznato lice pored, novi dan.

Penzin je tu da Vam pomogne sa tim osnovnim stvarima, ali posebno ozbiljno shvatamo i svoju misiju da govorimo o temama koje život, naročito u poznijim godinama, čine komplikovanim i teškim, ali i lepim, mudrim i neponovljivim svakog novog dana.

Međutim, ono što nam je zaista važno da učinimo, nećemo moći bez Vas – Pomozite nam! 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija