Magazin Godine Život i godine

Beograd: Novi klub za penzionere na Zvezdari

Udruženje penzionera opštine Zvezdare, uz podršku GO Zvezdara, otvorilo je danas, 19. novembra 2015. godine, novi Klub za druženje penzionera u ulici Ljubice Luković 2, namenjen za mesna udruženja „Severni bulevar“ i „Bulbulder“.

Prisutne su pozdravili Edip Šerifov, predsednik Gradske opštine Zvezdara i Milan Pešić, predsednik Udruženja penzionera opštine Zvezdara izrazivši zadovoljstvo zbog dobre saradnje i međusobne podrške, koja je kao rezultat dala ovaj prijatan kutak.

Otvaranju su prisustvovali i Dušan Ignjatović, predsednik Skupštine Opštine, Dr Slavoljub Nikolić, zamenik predsednika Skupštine Opštine, Srđan Stamenković, član Veća GO Zvezdara i brojni penzioneri, viđeni stariji sugrađani, koji su kroz svoj radni vek stekli ugled, a sada uživaju u zasluženoj penziji.

Posle svečanog presecanja vrpce nastavljeno je druženje u prijatnoj atmosferi, koja će od danas svakodnevnicu starijih sugrađana ovog dela Zvezdare činiti lepšom i bogatijom.

Prostor je obezbedila Gradska opština Zvezdara, a uredili su ga sami penzioneri od svog novca.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija