Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje

Beograd: Besplatna škola računara na opštini Stari grad

Projekat “Mladi Stari grad” iz Beograda organizuje besplatnu školu računara za sve one koji žele da nauče nešto novo. Pozivaju penzionere da se jave (ili decu i unuke da ih prijave) i da zajedno savladaju nove tehnologije!

U pozivu građanima na sajtu projekta “Mladi Stari grad”, navodi se:

Za sve koji ne koriste kompjuter, a  voleli bi, organizujemo besplatnu školu računara.

Naučićemo vas kako da otvorite svoju elektronsku poštu, kako da napravite vaš fejsbuk nalog, kako da tražite na internetu informacije koje vas zanimaju…

Morate držati korak sa vremenom i savladati nove tehnologije, jer će vam one olakšati život i unaprediti  njegov kvalitet.

Grupe od po 15 zainteresovanih biće organizovane tokom celog leta 2015. godine u skladu sa brojem prijavljenih pa požurite da vas ne uhvate najveće vrućine!

Prijavite se sami, ili prijavite svoje prijatelje i članove porodice za kurs na sajtu projekta Mladi Stari grad!


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija