Početna Magazin Godine Društvo Baka dobila 4.000 čestitki za 104. rođendan

Baka dobila 4.000 čestitki za 104. rođendan

Kampanju za slanje većeg broja čestitki pokrenula je bakina negovateljica zajedno sa porodicom zbog bakine želje da za rođendan dobije samo lepu razglednicu…

Engleskinja Betty Musker u oktobru 2014. godine napunila je 104. godine. Tim povodom primila je preko 4.000 rođendanskih čestitki iz celog sveta zahvaljujući kampanji sa ciljem da joj priredi najbolji rođendan do sada.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ona se pre 10 godina preselila iz Liverpula da bude blože svojoj porodici kako bi joj pomogli, ali i dalje nastavlja redovno da prati utakmice svog omiljenog tima.

Svi njeni prijatelji odavno preminuli, ali baka je i dalje „popularna u društvu“, i u porodici, pa je 2013. godine dobila čak 70 čestitki.

Kampanju za slanje većeg broja čestitki pokrenula je njena negovateljica zajedno sa porodicom. Ideja je nastala kada je baka izjavila da bi za rođendan volela da dobije samo čestitku poslatu poštom.

Kampanja je pokrenuta putem Fejzbuk stranice na kojoj je objavljena adresa doma u koji je smeštena, tako da nije bilo kršenja privatnosti i narušavanja bezbednosti starice, piše Liverpool Echo.