Početna Magazin Godine 1. Sajam za treće doba 55+

1. Sajam za treće doba 55+

Dnevni centri i klubovi Gerontološkog centra Beograd u saradnji sa specijalizovanim časopisom „Penzija“ organizuju prvi „Sajam za treće doba 55+“.

Sajam se svečano otvara u utorak, 2 decembra 2014. godine, u 11 časova, u Sava centru. Trajaće dva dana – 2. i 3. decembra od 10 do 18h, a ulaz je besplatan.

Svi posetioci će moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme i zaborave usamljenost.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Između ostalog, na Sajmu će biti organizovana i čajanka sa popularnim glumcima i pevačima, nastup plesnog teatra „Gospođe“ čije članice imaju od 59 do 79 godina, pozorišna predstava Rade Đuričin, projekcija filma „Mamaroš“, modna revija „Seniori i javne ličnosti na pisti“…

Kako najavljuju organizatori, na Sajmu će se predstaviti više od 70 izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.