Magazin Godine Srbija

Penzioneri sa Voždovca prikupili dve tone limenki

Fond za povraćaj i reciklažu limenki Riken i devet beogradskih udruženja penzionera, 5. juna 2012. godine, pokrenuo je ekološku akciju pod imenom “Treće doba – za sebe i životnu sredinu”.

Akcija je pokrenuta sa ciljem da se među beogradskim penzionerima podigne svet o važnosti čiste i zdrave životne sredine, prenosi Beta.
U okviru te akcije penzioneri mogu aktivno da se uključe u prikupljanje limenki, a novac od zarade biće “iskorišćen za rad udruženja penzionera”.
U okviru prošle ekološke akcije Riken fonda, koja je trajala od juna do kraja maja 2012. godine, samo penzioneri sa Voždovca prikupili su više od dve tone iskorišćenih limenki. 

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija