Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 18. septembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 18. septembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 18. septembar 2014.

Verujete li svojim osećanjima? Verujete li svojim osećajima? Intuiciji? Ako verujete, ovo je dan da sebi i drugima to itekako potvrdite. Ako ne verujete, probajte danas da se na njih oslonite.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Pokušajte da više slušate, a manje da pričate. Da koristite dodir, više nego glas. Posmatrajte ljude i svet oko sebe.

Ne samo što smo poslednjih dana više nego inače bili u vrtlogu reči i informacija, nego zato što bi danas osećanja mogla biti izražajnija i čak stabilnija od misli. Ako ikako možete, prebacite deo misaonog procesa na autopilota.

Ako ste učenik ili student, čitajte više, ponavljajte manje ili prepisujte formule, ne rešavajte zadatke. Ako ste profesionalac, bavite se rutinskim poslovima, ne analizirajte. Slušajte saradnike ili klijente, ne držite govore i nemojte kalkulisati.

Ako ste penzioner, dopustite sebi pravi penzionerski dan. Onakav dan kakav oni koji su sada u radnom odnosu smatraju da penzioneri imaju privilegiju da žive svakodnevno. Dakle, ako već morate da radite, neka to bude neki posao u kući koji vas ispunjava i koji je vezan za vašu porodicu ili komšije, prijatelje. Nemojte se danas dovijati kako da popunite kućni budžet. Uživajte sa decom, unucima, kućnim ljubimcem. Idite u prirodu, pozorište, bioskop.

Svi bi, u skladu sa svojim obavezama, mogli da makar delić dana provedu u ovom duhu. Mozak na otavu, prepustite se čulima.

Jedno malecko upozorenje: danas nemojte odlučivati da nešto kupite ili da odnos sa nekom osobom podignete na viši nivo. Dakle, ako ste sigurni još od ranije da vam je neko potreban svaki dan u vašem životu ili da je određeni predmet dovoljno vredan da se za traženu sumu nađe u vašem posedu, go for it! Ostavite svoju četkicu za zube u njenom/njegovom stanu ili potrošite svu preostalu platu na, naprimer, stoper za vrata.

Ovo nije u protivrečnosti sa goreiznetim savetom da danas verujete intuiciji. Verujte joj, ali ne donosite odluke u vezi sa vrednošću drugih ljudi ili stvari. Mnogo toga ćete danas moći da vidite, ako budete gledali. Mnoge stvari će vam postati jasnije.

Od današnjeg dana posebno bi mogli imati koristi majski Bikovi, julski Rakovi, septembarske Device, novembarske Škorpije, januarski Jarčevi i martovske Ribe.