Početna Ostalo Promo Besplatno zdravstveno osiguranje za penzionere u Vojvođanskoj banci

Besplatno zdravstveno osiguranje za penzionere u Vojvođanskoj banci

Besplatno zdravstveno osiguranje za penzionere u Vojvođanskoj banci

Penzioneri koji otvore račun u Vojvođanskoj banci, preko koga će primati penziju, imaju mogućnost za korišćenje jedinstvenog paketa usluga koji obuhvata brojne pogodnosti, među kojima i besplatno zdravstveno osiguranje.


Povoljnosti koje penzioneri dobijaju korišćenjem paketa Vojvođanske banke, pored gore navedenog, jesu: besplatno održavanje tekućeg računa, čekovi građana za odložena plaćanja, povoljnije kamatne stope na dozvoljeni minus i 50 odsto popusta na troškove obrade zahteva za keš kredite.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

„Vojvođanska banka brine o svim svojim klijentima i trudi se da im olakša korišćenje bankarskih usluga. Ovog puta smo želeli da ukažemo posebnu pažnju našim najstarijim sugrađanima, penzionerima, te smo osmislili paket bankarskih usluga koje oni najčešće koriste, a koje su u paketu znatno jeftinije“, kazala je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci.

Besplatno zdravstveno osiguranje obuhvata osiguranje za slučaj težih bolesti, osiguranje za slučaj hirurške intervencije, kao i kod smrti usled nesrećnog slučaja. Korisnici ovog paketa, takođe, ostvaruju popust od 10 do 30 odsto u brojnim klinikama, domovima zdravlja, optičarskim radnjama i laboratorijama. Lista ustanova u kojima se mogu ostvariti popust nalazi se ovde.

U okviru jedinstvenog paketa usluga Vojvođanske banke, penzioneri dobijaju i VISA electron karticu za podizanje novca i plaćanje, koje uključuje plaćanje računa na bankomatima Vojvođanske banke, zatim besplatno SMS obaveštenje o svim promenama stanja na tekućem računu, kao i trajni nalog za plaćanje mesečnih računa bez odlaska u banku.

Naknada za korišćenje novog jedinstvenog paketa usluga za penzionere iznosi svega 200 dinara.

Više informacija o uslugama Vojvođanske banke možete saznati na novom zvaničnom sajtu banke ili u bilo kojoj od 105 filijala širom Srbije.