Početna Magazin Godine Agent Dejna Skali iz X-fajlsa u epizodi: Istina nije u žutoj štampi

Agent Dejna Skali iz X-fajlsa u epizodi: Istina nije u žutoj štampi

Agent Dejna Skali iz X-fajlsa u epizodi: Istina nije u žutoj štampi

Džilijan Anderson, glumica poznata kao partnerka Foks Moldera (Dejvid Duhovni), specijalni agent Dejna Skali u serijalu X-Files, koji je nakon višegodišnje pauze ove godine nastavio sa temama sa one strane realnosti, zaratila je sa medijima zbog spekulacija o njenim plastičnim operacijama i stvarnom izgledu.

Ona je na svojim profilima na društvenim mrežama podelila fotografiju iznad, sa porukom: Ovako zaista izgledam! I pratećim tagom „starim bez srama“ (#agingwithoutshame).

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Takođe je i prokomentarisala članak u jednim novinama koji se bavio pojedinim tačkama na njenom licu da pokaže kako se prošla seriju plastičnih operacija na bradi, očima, usnama, čelu, očima i vratu (ako uopšte postoji još neki deo koji nisu naveli):

– Da nije tako tužno, ove gluposti ulepšale bi mi dan – napisala je Džilijan, petostruka dobitnica Emi nagrade.

Zanimljivo je da je i ona nedavno, kao jedna u nizu poznatih glumica, pokrenula temu uticaja starenja na angažman u Holivudu (naročito glumica).

Ona je tada istakla da se dobro oseća u svojoj koži, da voli da pohvali koleginice koje dobro izgledaju i rade, ali i da bi bilo glupo da je drugačije jer ni sama nije savršena:

– Imam labave delove na sebi, starim, i visoka sam svega metar i šezdeset. Pričam o mom doživljaju savremenog društva u smislu teretana i hrane i čega god. Mislim da u svemu tome ipak postoji uljudna zahvalnost drugih za moju iskrenost.

„Pustite uljudnu, treba joj odati stvarnu zahvalnost“, zaključuje E-online.