Royal dom za stara lica

Royal dom za stara lica

Dom za stara lica „Royal Dom“ pruža prijatan boravak svojim korisnicima, adekvatnu medicinsku negu, prilagođenu njihovom zdravstvenom stanju, kao i plan ishrane koji je prepisan od strane nutricionista. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada, na samo 5,5 km od Trga Republike, u neposrednoj blizini Dunava.

  • Igora Vasiljeva 32, Palilula
  • 11210 Beograd – Krnjača
  • mob: 066 5505 760

O NAMA – ROYAL DOM ZA STARA LICA

Royal dom za stara lica nalazi se na opštini Palilula na samo 5,5 km od centra grada Beograda, u prelepoj prirodi. Čist vazduh u prirodnoj oazi punoj zelenila u mirnom kraju, obezbediće Vašim najmilijima prijatan odmor. U luksuznoj vili gde je dom stacioniran, medicinska nega je prisutna 24 sata, služi se pet obroka dnevno po savetu nutricioniste, a lekar opšte prakse i fizioterapeut su uračunati u cenu smeštaja u domu. Imamo sopstveni parking koji Vam je uvek obezbeđen, tako da na miru možete popričati sa vašim najmilijima prilikom posete domu.

Naša misija je da Vaši srodnici dostojanstveno provedu svoje treće doba, a cilj nam je da kroz negu i brigu dožive što poznije godine.

dom za stare Royal dom

Ukoliko Vašim najstarijiim ukućanima želite samo najbolje i da starost provedu spokojno i mirno, družeći se sa svojim vršnjacima, dovedite ih u naš dom za stara lica „Royal dom“.

Smeštaj

Svojim korisnicima u mogućnosti smo da pružimo prijatan ambijent i smeštaj prilagođen njihovom zdravstvenom stanju. Naš kompleks je luksuzni objekat i podeljen je na nekoliko jedinica. Jedan deo namenjen je potpuno pokretnim korisnicima, koji ne zahtevaju pomoć pri svakodnevnom kretanju i obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Takođe imamo i deo koji je namenjen potpuno ili delimično nepokretnim korisnicima. Njima posvećujemo dovoljno pažnje i pomažemo im prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, donosimo im hranu do njihove smeštajne jedinice, izvodimo ih u šetnju i pružamo podršku prilikom svih aktivnosti.

Kompleks doma za stara lica „Royal dom“ je prostran, svetao i okrečen u svetle, vedre boje. Poseduje veliki dnevni boravak, prostrane i bezbedne sobe. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, uređene su tako da budu funkcionalne za bezbedno kretanje starih bez suvišnih detalja koji bi im ograničili i smetali pri kretanju. Sve sobe su klimatizovane, sa podnim grejanjem. Svaka soba ima svoj TV uređaj i svoje kupatilo. Objekat je potpuno nov, tako da možete biti sigurni da Vaši najmiliji vreme provode u zdravoj sredini.

Royal dom starački dom

Pored potpuno novog objekta, naši korisnici svakodnevno imaju priliku da uživaju u našoj zelenoj oazi i tamo provode vreme u šetnji i razgovoru sa svojim vršnjacima.

Za sve posetioce obezbeđen je veliki parking sa 12 parking mesta, kako bi na miru proveli dragoceno vreme u poseti svojim najmilijima.

Ishrana i usluge

Ishrana u „Royal domu“ je apsolutno definisana potrebama pojedinca. Jelovnik propisuju naši nutricionisti. On se prilagođava svakom našem korisniku – ukoliko je šećerni bolesnik ili je na trenutnoj posebnoj ishrani.

Naša osnovna misija je da, pored lepog i udobnog smeštaja, svojim korisnicima pružimo adekvatnu medicinsku zaštitu i negu. Zbog toga smo obezbedili medicinsko osoblje koje dežura 24/7. Prilikom dolaska, svakom korisniku se radi detaljna zdravstvena dijagnostika i obezbeđuje se terapija koja mu je neophodna kao i podrška lekara koji je zadužen za njegovo stanje.

U našem domu postoje redovni zdravstveni pregledi. Njih obavlja lekar opšte prakse za svakog korisnika. Oni se sastoje iz:

  • merenja krvnog pritiska
  • merenja šećera u krvi
  • merenja telesne temperature
  • EKG
  • pružanje medikamentne terapije (uzimanje lekova)
  • davanje infuzija
  • Plasiranje katetera.

Kako bi naši korisnici bili vitalniji i pokretljiviji, svakodnevno im je na raspolaganju rad sa našim fizioterapeutom i ova usluga je uključena u cenu boravka.

Ukoliko postoji sumnja na ozbiljnu bolest ili intervenciju, korisnik se šalje kod odgovarajućeg specijaliste. Prevoz i odlaske kod lekara i hitne intervencije obezbeđujemo mi.

Royal dom dom za starije

I pored kvalitetne zdravstvene nege, ono što je jedan od najvažnijih razloga dolaska kod nas je osećaj usamljenosti i želja da se taj problem otkloni. Zato mi posebnu pažnju posvećujemo organizovanju različitih društvenih aktivnosti, kako bi taj socijalni element doveli u harmoniju, na način kako korisniku najviše odgovara. Podstičemo razmenu mišljenja, komunikaciju i druženje sa drugim korisnicima. Znamo da jedni drugima mogu biti pravi oslonac i podrška. Zato organizujemo društvene igre, plesne večeri, slavimo rođendane i organizujemo šetnje i boravak u prirodi. U tu svrhu nam pomaže i naše prelepo dvorište koje učini da svet izgleda kao jedno lepše i sigurnije mesto za dostojanstvenu starost koju provode sa svojim vršnjacima.

Ukoliko želite da saznate više informacija o našem radu, slobodno nas pozovite ili zakažite razgovor!

Dobrodošli!