Početna Kontaktirajte portal Penzin

Kontaktirajte portal Penzin

Više o Penzinu saznajte ovde!

Zavisno od prirode upita, Aleksandra Jovanović ili Mladen Bogićević odgovoriće vam u najkraćem mogućem roku (obično istog dana ili u roku od 24h).

Čitaoci

Molimo vas da pročitate pre slanja upita:

  1. pokušajte da pronađete sami na Penzinu ono što vas zanima – pretragom ili prelistavanjem glavnih stranica i kategorija i pronalaženjem odgovarajućih linkova; neka pitanja možete postaviti i u komentarima ispod tekstova
  2. ne dostavljajte bilo kakve lične podatke (adresa, JMBG, broj predmeta i slično), nikada, ni nama niti bilo kome drugom putem interneta – to je opasno za vas a neće Vam puno pomoći, jer najverovatnije imate pitanje na koje mogu da vam odgovore samo PIO, RFZO i druge institucije te je bolje da se obratite direktno njima.
[su_row] [su_column size=”1/2"]

Mediji

Penzin vam može pomoći informacijama i kontaktima vezano za teme kojima se bavimo. Podrazumevamo da ćete navesti izvor na adekvatan način.

Organizacije i događaji

Penzin podržava priče koje doprinose zajednici, naročito one uže vezane za teme kojima se bavimo. Želite Penzin za medijskog sponzora? Pišite nam!

Biznisi

Pretpostavljamo da ste već pogledali stranicu marketing ponude portala Penzin. Raspoloženi smo da čujemo vaše upite i predloge za saradnju.

[/[/su_column]s[su_column size=”1/2"]div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f23485-p8025-o1" lang="en-US" dir="ltr">
PORUKA ZA PORTAL PENZIN
(upišite podatke i poruku na bela polja)

IME I PREZIME (obavezno):

MEJL ADRESA (obavezno):
PORUKA (obavezno):


Hvala na kontaktu! Očekujte odgovor uskoro!

[/su[/su_column]u[/su_row]>
Slika: Mapa portala Penzin
Slika: Mapa portala Penzin