Početna Magazin Godine Fond PIO filijala Čukarica otvorena u Beogradu

Fond PIO filijala Čukarica otvorena u Beogradu

Fond PIO filijala Čukarica otvorena u Beogradu

Ispostava je peta u glavnom gradu, a osim filijale u Nemanjinoj, Fond ima službu na Novom Beogradu, kao i ispostave u Lazarevcu, Mladenovcu, Obrenovcu i Grockoj, a širenje mreže trebalo bi da doprinese rasterećenju šalterskih službi u Nemanjinoj ulici.

Otvarajući ispostavu, ministar rada Aleksandar Vulin je istakao da se mreža filijala širi, ne samo kako bi bilo više šaltera, već da se pokaže da bez obzira gde gradjani u Srbiji žive imaju istu imogućnost da zadovolje svoja prava.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

„Građani Čukarice sada imaju prostor u svom okruženju, u kome mogu da zadovolje sve svoje potrebe koje imaju u vezi sa PIO fondom.To ne važi samo za Čukaričane, već i za ljude iz drugih delova grada kojima je zgodnije da dođu ovde, umesto u Nemanjinu“, rekao je Vulin.

Direktor Filijale PIO fonda za grad Beograd Ivan Todorović istakao je da na Čukarici radi više od 46.000 osiguranika i živi više od 41.000 korisnika penzija.

Svi oni će ubuduće prava moći da ostvare u novoj filijali – da predaju zahteve za sve vrste prava, dobiju sve vrste potvrda i uvrenja, za koje su morali da isu u Nemanjinu…

„Ovde će moći da provere staž, da li im je uplaćen doprinos za penzijsko i invalidsko osiguranje, da vide da li su prijavljeni na osiguranje…“, objasnio je Todorović.

On je podvukao da je nova ispostava vlasništvo Fonda, te da nema povećanja troškova, kao i da radnici ispostave, nisu novozaposleni, odnosno već rade u Fondu, prenosi B92.