Penzionerski servis sklopio partnerstvo sa investicionim fondom „Foundcenter Investment“

Penzionerski servis sklopio partnerstvo sa investicionim fondom „Foundcenter Investment“

Javnosti je već poznato da je Penzionerski servis složeni sistem koji pruža širok dijapazon usluga penzionerima i članovima njihovih domaćinstava, omogućavajući im da podignu životni standard, nivo informisanosti i uključenosti u društvene aktivnosti.

Predstavnici Penzionerskog servisa su povodom potpisivanja ugovora o partnerstvu sa Foundcenter Investment izjavili:

„Izražavamo posebno zadovoljstvo uspostavljanjem partnerstva sa uglednim nemačkim investicionim fondom Foundcenter Investment, koji je prepoznao veliki razvojni i servisni potencijal Penzionerskog servisa. Uvereni smo da ćemo zajednički omogućiti penzionerima još kvalitetnije i raznovrsnije usluge i pogodnosti. Ovo je pravi primer dobre saradnje jednog domaćeg društveno odgovornog projekta i velikog investicionog fonda koji uspešno deluje širom sveta“.

FCI 3 original

Penzionerski servis izdaje Penzionersku popust karticu (PPK) koja omogućava penzionerima posebne popuste pri plaćanju roba i usluga. Detaljnije informacije o samoj kartici, načinu naručivanja, kao i trenutnom spisku firmi koje omogućavaju popuste date su na Internet platformi: www.penzionerskipopusti.rs.

foundcenter-insvestment-logo

Nemački investicioni fond Foundcenter Investment, koji uspešno posluje u Berlinu i Los Anđelesu, a od nedavno i u Beogradu (centar za Jugoistočnu Evropu), prepoznaje ideje, projekte i firme sa velikim potencijalom za uspeh i ulaže u njihov razvoj, pružajući finansijsku, stručnu, logističku i svaku drugu potrebnu podršku kako bi projekat u potpunosti ostvario svoje ciljeve.

Predstavnici Foundcenter Investment-a su povodom potpisivanja ugovor o partnerstvu sa Penzionerskim servisom izjavili:

„U Penzionerskom servisu vidimo izuzetno uspešno realizovan koncept sa  jasnom vizijom – da okupi što veći broj penzionera i sve kompanije koje prepoznaju da su oni najveća ciljna grupa sa najsigurnijim i najredovnijim primanjima, a sa konačnim ciljem da omogući penzionerima što kvalitetniji život. Namera Foundcenter Investment-a je da ovaj koncept primeni kako u Srbiji, tako i u svetu.
U tom smislu, Foundcenter Investment, kao suvlasnik i partner Penzionerskog servisa, ima prvenstveno za cilj da unapredi saradnju sa već postojećim biznis partnerima, ali i da proširi mrežu kompanija sa istom idejom i poveća broj korisnika Penzionerske popust kartice (PPK), na zadovoljstvo svih.“

penzionerski-servis-logo

Penzionerski servis daje i čitav niz drugih usluga penzionerima.

Putem Internet servisa www.zapenzionerenarate.info penzioneri se informišu o kupovini na rate roba i usluga preko penzionerskog čeka (Fond PIO), preko Internet portala www.penzionerskevesti.info saznaju najnovije vesti i dešavanja iz sveta penzionera, a koriste i besplatan Call center (tel. 0800 303 300) i SMS servis, kao i mnoge druge usluge Penzionerskog servisa. Kompanije koje žele da po povoljnijim uslovima ponude svoje usluge penzionerima koriste Internet servis www.penzionerskiservis.rs.

Marko ČadežMarko Čadež, Predsednik Privredne komore Srbije je na nedavnoj Konferenciji za štampu održanoj u Privrednoj komori Srbije izjavio:

„Privredna komora Srbije podržava i pohvaljuje inicijativu nemačkog investicionog fonda Foundcenter Investment, koji je spreman da ulaže u nove ideje, ali i da ih podrži da se razvijaju u veliki poslovni projekat.“

Penzionerske i popust kartice možete naručiti direktno na kućnu adresu putem interneta na portalu Penzin – Saznajte više i naručite klikom ovde!


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *