Novo na Penzinu! Naručite Penzionersku i Porodične popust kartice


Sa zadovoljstvom objavljujemo početak saradnje Penzina i Penzionerskog servisa koja će građanima Srbije omogućiti lako dostupne popuste za penzionere i članove njihovih porodica za proizvode i usluge preko 65 firmi na skoro 1.000 lokacija u Srbiji!

U četvrtak, 1. oktobra 2015. godine, u Beogradu, potpisan je sporazum o saradnji dva najveća servisa u Srbiji specijalizovana za informisanje i pružanje usluga za naše najstarije sugrađane.

Penzionerski servis, kompanija koja putem Penzionerske popust kartice svojim korisnicima obezbeđuje popuste za proizvode i usluge više desetina firmi, i Penzin, domaći internet portal posvećen pitanjima trećeg doba, potpisali su sporazum o saradnji u cilju obostranog unapređenja svojih usluga za najstarije sugrađane.

Prema sporazumu, Penzin je dobio ekskluzivna prava na internet promociju i prijem internet prijava za članstvo u programu Penzionerskih i Porodičnih popust kartica:

– Penzionerski servis zadržava dosadašnju praksu besplatnog naručivanja Penzionerske popust kartice slanjem dokumentacije našom besplatnom kovertom sa unapred plaćenom poštarinom koja se može preuzeti kod naših drugih partnera. Ali, od sada, zainteresovani će moći da naruče Penzionersku popust karticu i putem interneta, i to samo na Penzinu – pojašnjava Zoran Petrović, direktor Penzionerskog servisa.

popust-kartice-penzioneri-porodicna-penzin-add-2-1Nova mogućnost – da se Penzionerska popust kartica naruči putem interneta na Penzinu, unaprediće dostupnost najveće mreže popusta za penzionere u Srbiji, ali i njihovih porodica jer je uz svaku Penzionersku popust karticu sada moguće naručiti i do tri Porodične popust kartice.

– Kao vodeći internet portal posvećen pitanjima trećeg doba, Penzin je u obavezi da svojim korisnicima predstavi najvažnije informacije i najbolje ponude koji će im život učiniti lakšim, ali i penziju „većom“ – kaže Aleksandra Jovanović, urednica Penzina.

Potpisan sporazum obuhvata i promociju nove usluge Penzionerskog servisa – Porodičnih popust kartica:

– Porodičnom popust karticom Penzionerski servis odgovara na brojne zahteve korisnika naše Penzionerske popust kartice da pogodnosti za kupovinu koje im obezbeđujemo mogu da koriste nezavisno i članovi njihovih porodica. Sada smo ovu pogodnost omogućili za još tri člana porodice penzionera koji su u našem programu – kaže Petrović.

Sadašnji i budući korisnici Penzionerske popust kartice moći će da naruče do tri Porodične popust kartice putem prijave na portalu Penzin:

– Prateći trendove u navikama novih generacija penzionera, ali i činjenice da mlađi članovi porodice koriste pogodnosti interneta i za pomoć svojim starijim ukućanima, naručivanje Porodične popust kartice za članove porodica korisnika Penzionerske popust kartice, biće omogućeno samo na portalu Penzin – kaže Jovanovićeva.

Potpisnici sporazuma o saradnji najavili su i dalji zajednički razvoj novih usluga za najstarije u narednom periodu.

[maxbutton id="1"] klikom na ovo dugme saznajte sve detalje
o načinu izdavanja kartice, članarini, uslovima korišćenja

_____________________________________

Penzionerski servis trenutno nudi popuste na proizvode i usluge više od 65 firmi na preko 900 lokacija u Srbiji za više hiljada korisnika Penzionerske popust kartice.

Portal Penzin je za nepune dve godine postojanja, od novembra 2013. do oktobra 2015. godine, posetilo preko 350.000 korisnika koji su otvorili više od 1.200.000 stranica na portalu.


2 komentara

 • molim vas da mi objasnite koja je procedura za penzionu karticu ,kako se može naručiti ,da li se plaća i kako se dobija ? zhvaljujem

  Odgovori
  • Poštovana Gordana, klikom na reklamu sasvim na vrhu sajta, ili klikom linkova (crvenih polja) u samom tekstu, idete na stranicu gde je sve detaljno objašenjeno o uslovima korišćenja, o ceni, a tu je i narudžbenica koju možete poslati – ili kliknite na ovaj link
   Hvala na komentaru i za to što ste nam skrenuli pažnju – dodali smo i dugmiće ka detaljima u sam tekst!

   Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *